Bertram1_650

Bertram og de syv fede bands

Anders Jørgensen

Bertram er en af Trains tre bookere. Vi tog en hurtig runde med ham lørdag aften for at høre, hvilke fede bands han er faldet over på Spot i år.

Man kan tydeligt mærke, der er god rockenergi i Booker-Bertram sådan en lørdag aften ved 19-tiden på Spot Festival. På 10 minutter remser han en stor håndfuld fede bands op, som han har hørt i år og som alle risikerer at få chancen for at spille i et af Trains koncertformater i den kommende tid. Enten på Trains almindelige koncertprogram, på deres nye Klub Rail eller i samarbejdet med Headquarters om de lidt mindre elektroniske navne.

- Det første jeg hørte fredag var Point Blank, som virkelig var cool. De er et 7-mands band fra Aarhus og spiller funk hip hop med rap og saxofoner og det hele. De er på vej frem, tror jeg. Og så var der Baby in Vain, der spiller fed rock og har nogle gode folk i ryggen til at hjælpe sig frem, siger Bertram og fortsætter:

- Og så er der jo Lulu Rouge. Det var det første band jeg hyrede, da jeg begyndte at booke på Train for 4 år siden. De var virkelig gode, og de er jo et af de eneste bands herhjemme, der spiller elektronisk musik live. Der er vel ikke andre end Trentemøller udover dem? Senere fredag nat hørte jeg Linkoban. Cadeau til hende. Det var sindssygt fedt.

Bertram fortsætter lister med følgende navne fra lørdag:
- Tomas Barfoed har jeg kun oplevet som dj før. Han var virkelig fed sammen med band i år, hvor man rigtig kunne opleve hans sange. Det er virkelig godt upcoming.
Helsinki Poetry var cool. Dem har jeg ikke hørt live før. Og Kites and Komets var en cool omgang indiepop med elektroniske elementer, slutter Bertram af.