turbo650

Turbo på følelserne: Læs Twitter-interviewet med Turboweekend

Twitterteam

I torsdags stillede Turboweekend op til et Twitter-interview med SPOT Festival, hvor det var gæsterne der kunne stille spørgsmålene. Det viste sig hurtigt, at det var deres nye set-up til festivallen, som trak mest fokus.

SPOT-aktuelle Turboweekend, der netop er vendt hjem fra en hel måneds Europa-tour, er atter klar til at give den fuld pedal på dansk jord. Dog bliver der lettet en lille smule, når turbo-rockerne kigger forbi SPOT Festival.

Bandet gæster festivalen lørdag aften klokken 20.45, hvor de vil demonstere nye sider af sig selv og deres musik for publikum og fans, afslører Turboweekend-bassisten Morten Køie i et Twitter-interview med SPOT Festival.

 

Ifølge bassisten bliver det dog en koncert, hvor der bliver skruet et hak ned for festblusset og mere op for intimiteten – med særlig fokus på forsanger Silas Bjerregaards vokal. 

Inspireret af en nøgen Silas

Ifølge Turboweekend-bassisten bliver det derfor en anderledes lyd, folk kan forvente. Koncerten kommer dog til at ligge lidt i tråd med Silas Bjerregaards koncert på sidste års SPOT Festival.

Dengang var forsangeren en af fire vokalister, der optrådte som del af SPOT’s Naked-koncept, hvor fire sange blev fremført i nedbarberede udgaver, kun akkompagneret af en pianist.

Interessen omkring Silas Bjerregaards koncert sidste år var stor, og Turboweekend optræder derfor med et lignende setup på dette års SPOT Festival. Intimiteten vil dog blive afprøvet, da bandet skal optræde på SPOT’s største scene, Store Sal i Musikhuset.