Ice Cream Cathedral – Out In The North session

Emil Smith Nielsen – Out In The North

Det er første gang siden det blev forår, at solen for alvor skinnede på Danmark. Foråret havde allerede fundet vej til folks sind, og mange havde taget vandreskoene på og var på en tur rundt i Riis Skov med venner og familie. Alle havde fundet smilet frem, og det samme have Ice Cream Cathedral, da vi mødte dem ved ”Den Permanente” i Aarhus. Ice Cream Cathedral havde fundet tid til at lave en session med os lige inden en koncert i Aarhus, og det var den perfekte dag til en lille smule is.

Vi gik ned til stranden, hvor man kunne se helt til Djursland. Vandet var stille og den helt perfekte safirblå farve. De valgte at spille sangen ”Amber Sail”, der blev søsat med en fantastisk ro og intensitet. Der sad de på sten med et gammelt keyboard, en samling blandede percussion og selvfølgelig Anja Lahrmanns smukke stemme, og sang deres sirene sang.

Ice Cream Cathedral debuter med deres nye plade ”The Drowsy Kingdom”, og har sat sejl sammen med Fallulah på en Danmarks turne, så husk at tjek dem ud, når de komme rundt i landet.

Se mere fra Out In The North her.