Out In The North er klar med to unplugged videoer

Kilde: Out In The North

Folkene bag videoprojektet Out In The North har lavet skønne unplugged videoer med SPOT-aktuelle Before The Show og Maria Timm. Læs deres blog og se videoerne nedenfor eller gå til outinthenorth.com.

 

Before The Show – “Gravity’s Relentless Pull”
I midten af København, i H.C. Ørstedsparken for at være mere præcis, møder vi gruppen Before The Show nede ved en sø, hvor vi skal filme dem spille nummeret “Gravity’s Relentless Pull”. Percussionisten, Klemme, arbejder sig ud på en træstamme, og de andre griner lidt ad ham. Bandet joker mens de stemmer deres guitarer. De har endda medbragt en miniature Marshall forstærker, og der er en bekymringsfri atmosfære, som får dig til at føle dig godt tilpas.

“Gravity’s Relentless Pull” er en fantastisk popsang, og når Laurids, Maya og Andreas synger sammen, får du lyst til at vippe med foden og synge med dem. Af en eller anden grund kan man ikke lade være med at smile, når Before The Show spiller, fordi det stråler ud af dem, at de nyder det. De smiler alle og svajer til beatet.

 

Maria Timm – “View From A House”
Glasskår ligger spredt på jorden og græsset er højere end normalt. Vi vandrer gennem denne knuste jungle – et glemt drivhus, der ikke har set skyggen af blomster i år eller årtier. En kold vind blæser gennem det åbne rum, og lange venetianske gardiner svajer i vinden som dansere, der danser alene. I baggrunden farer et tog forbi og bryder den øredøvende stilhed.

Maria Timm finder sig til rette på træpallerne i midten af drivhuset, lægger sin tamburin på nogle sten, og begynder at stemme guitaren. Normalt spiller hun med fuldt band, men til denne session er hun på egen hånd, og som hun sidder der helt alene, gør sangen “View From A House” et endnu større indtryk på mig.

Hendes bløde stemme mikset med den folkede guitar passer perfekt sammen, og der falder en saglig ro over rummet, som jeg står der og lytter til hende og de små lyde omkring mig. Det kribler ned ad ryggen, mens jeg fyldes af sangens spænding.

Vi forlader drivhuset og vender tilbage til den virkelige verden, hvor glasset ikke er knust, græsset er trimmet og lyden af toget blot er endnu en lyd i hverdagen.