SPOT Film 1.-2. maj

Filmby Aarhus

Der arbejdes for nuværende med programmet for SPOT Film, der løber af stablen i Øst For Paradis onsdag 1. maj og torsdag 2. maj. Begge dage fra ca. kl. 17.00-00.00. Vi vil løbende opdatere programmet her på siden. Dette vil også indeholde specifikke spilletidspunkter for de enkelte film.

Allerede nu kan du dog glæde dig til:


Grandma Lo-fi: The Basement Tapes of Sigrídur Nielsdóttir
Grandma lo-fi_650
Den fantastiske fortælling om den dansk-islandske lo-fi-bedstemor, Sigrídur Níelsdóttir, der selvom hun først begyndte at lave musik som 70-årig, på blot syv år, har indspillet 59 albums. Mere end 600 hjemmelavede sange, indspillet på kassettebånd i hendes egen stue. Gå ikke glip af den islandske lo-fi-legende i dette prisvindende dokumentarportræt.


Kidd Life

kidd_life_650


Nørrebro-knøsen Kidd gik på nul komma fem og en YouTube-video fra gadedreng til danmarksberømt rapper. Kidd Life er den vilde historie om den skæve hip hopper. Den Nørrebro-baserede danske dokumentarist, Andreas Johnsen, har fulgt Kidd hele vejen – fra dagene, hvor ingen kendte ham og frem til annonceringen af, at det hele var iscenesat, som et angreb på den etablerede musikbranche.


The Deep

The Deep_650
Forventningerne har været enorme i forhold til islandske Baltasar Kormakurs nyeste film, The Deep, en hæsblæsende skildring af et mareridt til søs. Baseret på virkelige hændelser, da en fiskerkutter i 1984 forvilder sig ind i et af verdens mest faretruende farvande. I Kormakurs hænder er det blevet til et stormombrust drama om menneskets mytologiske kamp mod naturen. Filmen er gået sin sejrsgang siden premiere på Toronto Filmfestival sidste år og kommer senere på året i dansk biografdistribution. Se den før din lokale fisker.


I Lossens time

Lossens time_650
Musikeren, sangskriveren og ikke mindst filminstruktøren Søren Kragh-Jacobsens nyeste film er en medrivende thriller om tro og psykologiske eksperimenter. Sofie Gråbøl spiller hovedrollen som præsten Helen, der bliver kontaktet af lederen af en lukket institution – fordi et menneskeligt eksperiment er gået grueligt galt. Eksklusiv forpremiere med introduktion af Søren Kragh-Jacobsen.


The Weight of Elephants
Weight of elephants_650
Daniel Borgmans danske debut om den kun 11årige Adrian og hans store prøvelser i livet er gennesmyret af rå nerve og stor visuel poesi. Borgman er utvivlsomt et stort filmisk talent, og han har allerede med sine kortfilm været præsenteret på filmfestivalen i Cannes. Og i debuten skuffer han ikke. En både hård og smuk film i stilen fra “Ratcatcher” og “Jeg er ikke bange”.

Vi glæder os til at se jer i Øst For Paradis, når SPOT Film skyder foråret ind 1. og 2. maj!

Skærmbillede 2013-03-27 kl. 11.43.28

Logo_masterconv Kopie