Fallulah60

Fra 19-20 mandag den 29. april laver vi et interview med Fallulah. Tweet dit spørgsmål til #SPOTQA til @spotfestival. Pressefoto.

Send dit bidrag: Twitter-interview med Fallulah mandag 19.00

Twitterteam

Vi varmer op til SPOT Festivalen med interviews med SPOT-aktuelle kunstnere fra mandag til torsdag. Vi lægger ud med Fallulah, der er klar ved tasterne mandag den 29. april klokken 19.00.

Mandag fra klokken 19.00 til 20.00 laver vores journalister et interview med SPOT-aktuelle Fallulah. Interviewet foregår udelukkende på Twitter.

Vil du spørge om noget?

Allerede nu – og helt indtil starten af interviewet – kan du tweete dit spørgsmål til kunstneren, der har figureret på hitlisterne siden hun debuterede i 2010.

Det eneste, du skal gøre, er at tweete et spørgsmål med hashtagget #SPOTQA til @spotfestival. Så kan du være heldig, at vi stiller dit spørgsmål videre til den dansk-rumænske popdronning. Hashtagget #SPOTQA er i øvrigt hashtagget, Fallulah bruger, når hun svarer på spørgsmålene i interviewet.

Fallulah har taget den musikalske scene med storm, siden hun albumdebuterede i 2010. Singlen “Bridges” blev den mest spillede single fra en dansk kunstner på P3. Derudover vandt hun P3 Guld i 2011.