StineBramsen650WEB

MTV-legende interviewer Stine Bramsen på Beta Sessions

Mik Stegger

For tredje år rykker Copenhagens Records’ intime Beta Sessions-koncertrække til Aarhus og SPOT Festivalen for en kort bemærkning her i starten af maj.

Sigtet med koncerterne har fra starten været at præsentere mindre kendte kunstnere af høj kvalitet i nedbarberet udgave under afslappede omstændigheder, og SPOTs Beta Session kommer til at lægge sig i forlængelse af dette.

Fredag 3. maj præsenteres tre spændende navne – dels gennem koncerter, men også gennem interviews med musikerne på scenen. Vært for dagens session er den legendariske MTV-vært Ray Cokes. Han slog igennem som vært på kanalen i starten af 1990’erne og var med til at forny musik-tv-platformen med det stilskabende direkte show MTV’s Most Wanted.

Listen over kunstnere ved fredagens Beta Session tæller popduoen NOAH, solooptræden med Stine Bramsen fra Alphabeat og endelig de melankolske ny-folk’ere i The White Album. Sidstnævnte er trådt til som fuldværdig erstatning for tysk-schweiziske Boy, der desværre har måttet melde afbud.

Alle optræder akustisk og intimt, mens Ray Cokes efterfølgende sørger for at spørge de medvirkende kunstnere, om alt det du vil – og måske ikke vil vide. Forvent en anderledes session, hvor publikum spiller en lige så stor rolle som musikken og hvor værten nok skal gøre sit til at holde underholdningen helt i top.

Beta Session Ray Cokes Edition finder sted fredag kl. 16.00 i Rytmisk Sal. Læs mere her.