Christian Hjelms(650x)

Fem hurtige til Christian Hjelm

Brigitte Binger

Christian Hjelm er en travl herre under SPOT, udover at spille en regulær koncert lørdag aften, er han også en del af dette års Naked-koncerter, hvor han har giver akustisk sessioner med egne numre.

Hvordan er det at spilled til Naked?

- Naked er en meget anderledes musikalsk oplevelse, på den fede måde. Det er ret intenst at spille sådan. Publikum tager vel imod det. Jeg glæder mig til, jeg skal spille Naked igen i aften, og senere skal jeg så give normal koncert i Musikhuset.

Hvad kan vi forvente os af koncerten i aften?

- Vi har været på tour de sidste mange måneder, så folk kan forvente et sammentømret og velspillende band. Jeg håber på, at give SPOT-publikummet en fed aften og en god musikalsk oplevelse, som de kan tage med videre ud i nattelivet.

Hvordan har du det med at blive sammenlignet med Kim Larsen?

Jeg synes jo, at Kim Larsen er fuldstændig fantastisk. Når folk sammenligner mig med ham, gør de det på en positiv baggrund, så det har jeg det helt fint med, jeg håber, de også ser kvaliteterne i mine ting.

Hvordan ser det ud med Figurines?

- Figurines er bare gået i hi. Vi fungerer bedst på præmisser, der gør, at lysten skal være der, så jeg kan hverken afvise eller bekræfte, at der kommer nyt fra Figurines. Men vores musik lever jo stadig videre.

Hvad har du selv nået at opleve under SPOT?

- Ikke nær så meget som jeg gerne ville, jeg har haft travlt. Men jeg satser på at skulle ud og se en masse, når koncerten i aften er overstået.