Foto: Mie Brinkmann

Foto: Mie Brinkmann

Broken Twin står øverst på SPOT Tweeps fredagsprogram

Twitterteam

Broken Twins imponerede ved Eurosonic festivalen tidligere i år. Nu er der store forventninger til den unge sangskriver fra SPOT Festivals internationale Twitter-profiler, når hun i aften går på scenen i Musikhusets Lille Sal.

Tilbage i januar skrev det engelske musikmagasin NME om den unge sangskriver fra Broken Twins, at det var “den mest fængslende, smukke sangskriver, vi har hørt i evigheder”. Den internationale anerkendelse ser ud til at have haft sin afsmitning på SPOT Festivals fem tilknyttede internationale SPOT Tweeps.

Sangskriveren har fået et kryds i dagens program fra tre ud af de fire musikkyndige internationale  personligheder, SPOT Festival i år har fået tilknyttet. Og da Daily Telegraph-journalist Neil McCormick skrev sin anbefaling ud på Twitter, fik han prompte en anerkendene anbefaling fra en anden engelsk musikpersonlighed hjemme i London, koncertarrangøren Jen Roberts:

 

Broken Twin spiller fredag aften klokken 21 i Musikhusets Lille Sal – samtidig med det andet danske band Broken Beats, hvilket fik den tyske del af vores SPOT Tweeps team, Bastian Küllenberg fra Intro Magasin, til at befinde sig i lidt af et dilemma.

 

En anden dansk sangskriver, som står højt på både de fem nationale og fire internationale SPOT Tweeps, er Schultz & Forever, som på det seneste har fået en del opmærksomhed i musikbranchen med sin specielle stemme og dygtige guitarspil.

Både radioværten Carsten Holm og Sidsel Nørgaard-Larsen fra WiMP Music har det unge talent på dagens program. Men alderen kommer ifølge Carsten Holm ikke til at spille en rolle. På en kommentar om hans unge alder, sendte han tidligere i dag dette opmuntrende tweet Schultz @ Forever:  

Her følger de resterende SPOT Tweeps anbefalinger til dagens program – og husk du kan følge alle ni Twitter-profiler her på siden.